17.11.2016 г., 21:54 ч.  

Звезди в очите ти 

  Поезия
627 0 0

Вали в очите ти - бездънни езера,

звезден дъжд от Персеиди.

Сиянието в техните недра,

е облак от прехвърчащи флуиди.

 

Кафяви, топли, сякаш на кошута,

блестят под кѝчури в позлата.

Подкрепят ме като се лутам 

с мисълта за дните на разплата.

 

Без оглед колко ни остава

да сключим с времето облог.

Че под слоя пепел тлее и жарава,

за един достоен епилог 

 

 

 

 

© Илия Станков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??