11.05.2008 г., 8:02 ч.

Очите ти 

  Поезия
563 0 2

Ти пак си тук
и вглеждам се в очите ти прекрасни.
Потъвам в тях и галят ме те нежно.
Даряват ми те топлина, копнеж и радост.

Срамежливо свеждаш ти ресници
и гледаш ме през тях блажено, страстно.
Очи като на дете невинно,
изпълнени с базкрайна доброта и обич.

Очи бездънни кладенци на страст,
които ме изпиват безметежно,
разтърсват тялото ми и събуждат
копнеж, желание и щастие безкрайно.

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??