22.01.2017 г., 22:35 ч.

Очите ти кафяви 

  Поезия » Любовна
699 1 1

Седя във стаята самотен,

а дните отминават.

Очите ти кафяви,

ах, те не се забравят.

 

Да, тези същите очи,

в които аз се влюбих,

които ме плениха,

к които себе си изгубих.

 

Аз помня как ме гледаха с любов,

как се взираха във мен.

Дори и тъжни, все тъй красиви,

откъсваха ме от тревогите за утрешния ден.

 

Времето минава,

спомените лоши избледняват.

Но очите ти кафяви,

ах, те не се забравят.

 

 

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??