11.12.2007 г., 12:53 ч.

Очите ти са облаци, сълзите ти - дъжд! 

  Поезия
819 0 6
След твоя дъжд валяха много други.
И много кал по мене се изля.
В обувките ми влагата навлизаше
и тръгваше студа на тръпки по плътта.
Косите много ветрове познават,
очите много облаци четат,
но твойто време и твой дъждовен следобед,
сезоните в света не ще ги заличат!

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??