Dec 11, 2007, 12:53 PM

Очите ти са облаци, сълзите ти - дъжд! 

  Poetry
825 0 6
След твоя дъжд валяха много други.
И много кал по мене се изля.
В обувките ми влагата навлизаше
и тръгваше студа на тръпки по плътта.
Косите много ветрове познават,
очите много облаци четат,
но твойто време и твой дъждовен следобед,
сезоните в света не ще ги заличат!

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??