14.10.2007 г., 14:52 ч.

Очите твои 

  Поезия
541 0 1

Очите твои не ме оставят да заспя,

     очите твои

ден и нощ над мене бдят.

   Всяка нощ в съня ми идваш ти,

но в миг си тръгваш, щом слънце заблести.

  Утрото е факт и ти потъваш в мрак.

         Не зная кой си, принце мой,

                но знам,

че няма да те пусна

и вечно, вечно ще си мой.

© Александра Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??