Oct 14, 2007, 2:52 PM

Очите твои 

  Poetry
565 0 1

Очите твои не ме оставят да заспя,

     очите твои

ден и нощ над мене бдят.

   Всяка нощ в съня ми идваш ти,

но в миг си тръгваш, щом слънце заблести.

  Утрото е факт и ти потъваш в мрак.

         Не зная кой си, принце мой,

                но знам,

че няма да те пусна

и вечно, вечно ще си мой.

© Александра Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??