По вина на shumkd (Кадир Демир)
Чаша чай...
Миг без край
в своя рай
ми създай.
Цветен миг
с летен лик.
Шепот тих...
Моят стих...
Призова
вечерта
нежността
на нощта.
Разцъфтя
в светлина
свежестта
на мига.
Смела бях.
С твоя смях
своя страх
развенчах.
Твоя бях
и не спрях
(не посмях)
с теб летях.
...
Кратък чай...
Свърши май...
В миг без край
с теб бях най-...
...
След това
утринта,
сякаш
с твойта ръка
ми дари
топлина
с аромат
на липа...
© Цвети Пеева Всички права запазени