24.04.2024 г., 23:31 ч.

Ода за лудото Ленче 

  Поезия » Хумористична
331 0 0

Припнало е лудо Ленче,

от столетницата изгонено,

припнало е лудото еленче,

от шопарче едро поканено!

 

Тръгна лудо Ленче за парица

да направи данъчни измами!

Това е явно за устата и лъжица,

ще си лапа в партия на имами!

 

Но нека оставим смеха настрана,

може ли такава голяма срамота!?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??