16.10.2020 г., 22:36 ч.

Огледалце на стената 

  Поезия » Любовна
798 0 0

Огледалце, огледалце на стената, кажи коя е най-красива на земята.
Една-единствена е красотата и на Илона тя принадлежи.
Недей не се срамувай вече, покажи че си специален ти.

Тя неще те теб отхвърли докато  ви свързва нещо помежду ви.
Наистина специална е за теб, затуй  недей я наранявай.

Показвай и че си поет и ще видиш как ще мисли всеки ден за теб.
Наистина е тя спецаллна и една, моя рай и сбъдната мечта.
Трябва вече да призная, че за живот без нея аз не ща да зная. 
Никога не ще я нараня, защото ми е най скъпа на света.
Винаги ще я обичам дори съдбата да ни раздели,но в едно съм сигурен в момента, че никой Бог не ще го позволи.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??