30.05.2014 г., 21:58 ч.

Огледало 19 

  Поезия » Хумористична
538 0 0

Мили мои читатели, известявам ви, че предстои да издам
в близко бъдеще лавина от рими - в момента едновремено
издавам две книги: "Огледало" 12 и 13 и веднага след
това ще печатам ръкописите на "Огледало" от 14 до 19.
Ето кратък откъс от "Огледало" 19.


    Хумор - лек за тумор


За встъпление - уведомление
"Терминатор"
Аз поетичният император
съм на агнешко терминатор!


   Житие


На щат съм депутат,
за момите аз съм ат!
С римите съм чат,
с тях съм богат!
И тук съм също ат
другите са в мат!
С тези дела богат
моми приех на щат!

© Теодор Кърчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??