28.05.2011 г., 21:37 ч.

Огледало от сълза 

  Поезия » Философска
571 0 0
"Огледало от сълза"

Каквото искам да ти кажа -
дали ще искаш да го чуеш,
и себе си ако покажа -
дали не ще да ме заплюеш?

Остава нещо неразбрано
и може би от страх мълчим,
а нещото остава свряно
и думи все наум редим.

Наум любов не мой разпали,
любов са твоите очи,
любов, когато нежно галех
посипани със жар коси...

Не искам минало да бъдем,
блед спомен, сенки, две лица,
не мога времето да върна -
умееш само ти това...

*                    *                     *

Кавото исках, аз ти казах -
това е моята душа,
и себе си на теб показах
във огледало от сълза...

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??