15.06.2019 г., 8:25 ч.

Огледало в тъмнината 

  Поезия
199 0 2

Огледало в тъмнината,

уловило светлина...!

Лъч надежда то раздало

в тъмнината на света.

Огледало в тъмнината

моят взор за свобода,

моята искра надежда,

че я има любовта.

Огледало в тъмнината,

истината за света.

Истината че я има, нея,

и че съществува тя.

Ако в нищо ти не вярваш,

значи си пропуснал любовта...

Огледало в тъмнината,

то е твоята душа.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??