7.01.2010 г., 16:39 ч.

Огнена любов 

  Поезия » Любовна
1158 0 4

Живее огън в мен,
разпален от очите ти,
разпръскваш във кръвта слънца.
Как бих могла да променя мечтите си,
щом ти във мен пося от любовта.
 
Живее огън в мен
и всичко с теб е истинско,
даряваме си мигове живот,
желана близост, страст нестихваща,
жадуван дъжд, най-вкусен плод.
 
Живее огън в мен
и  нежно преоткривам те,
и дишам, и летя с криле,
и даваш ми прераждащата сила,
с която вливаш в мен небе.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??