Jan 7, 2010, 4:39 PM

Огнена любов 

  Poetry » Love
1168 0 4

Живее огън в мен,
разпален от очите ти,
разпръскваш във кръвта слънца.
Как бих могла да променя мечтите си,
щом ти във мен пося от любовта.
 
Живее огън в мен
и всичко с теб е истинско,
даряваме си мигове живот,
желана близост, страст нестихваща,
жадуван дъжд, най-вкусен плод.
 
Живее огън в мен
и  нежно преоткривам те,
и дишам, и летя с криле,
и даваш ми прераждащата сила,
с която вливаш в мен небе.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??