3.04.2022 г., 13:07 ч.

Огнена стихия 

  Поезия » Любовна
200 0 0

Докосна ме и ме запали..

Пожар в(ъв) мене ти разпали..

Като клечица кибрит..

Изгорях в(ъв) този миг..

 

Както дойде, така и отмина.. 

Тежка жарава в гърдите ми има...

Огънят тлее, тихо и кротко.. 

Шепа пепел това е всичко... 

 

Другаде вече клади гориш...

Виждам факлите още броиш... 

Една по една, гаснат след тебе! 

Димът остал е само без време...

 

Продължаваш напред като огнена стихия...

Не поглеждаш назад, каква бъркотия! 

Някой ден ще намериш, една олелия...

Вместо тя да се запали, тебе ще опари.. 

 

© Цони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??