16.03.2015 г., 12:49 ч.

Огън 

  Поезия » Друга
441 0 0

 

Погледа си не мога от теб да отскубна,

в червен ярък плам и аз ще се превърна.

Ще обгръщам бавно всичко около мен

ще се освобождавам плавно от адский плен.

В пепел мислите ми ще догарят,

в чер пушек  думите ми ще се давят.

В ярко червено всичко ще се озари,

а после в тих мрак бавно ще заспи.

И след  цялото това горене

за туй нищожно и никакво си време,

единствена утеха ми остава,

че всичко изпепелила съм докрая.

 

© Елица Чобанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??