12.02.2023 г., 13:23 ч.

Огън 

  Поезия » Друга
183 0 1

Ангелите босоноги

ще изкарам на разстрел.

Имам страх, но не желая...

До край ще бъда с теб и смел!

 

Свободата не заменяй

за сигурност под похлупак.

Вярвам смисъл ще намериш

на ръба на този трап.

 

Задръжте си парите гадни,

задръжте даже любовта!

Пощадете и децата

и моля спрете лудостта!

 

Аз отчаяно крещя за да спрете лудостта!

Аз отчаяно кървя за да спрете лудостта!

Аз отчаяно горя за да спрете лудостта!

 

                               В памет на Пламен Горанов

© Radoslav Todorov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Ангелите босоноги
    ще изкарам на разстрел." - какво са ти виновни ангелите, те ли да си задържат гадните пари? И кой е този Пламен Горанов. Има в Гугъла един алпинист и фотограф, но нищо не говори, че е за него. Стихът е гневен, но не разбрах за какво?
Предложения
: ??:??