Ангелите босоноги
ще изкарам на разстрел.
Имам страх, но не желая...
До край ще бъда с теб и смел!
Свободата не заменяй
за сигурност под похлупак.
Вярвам смисъл ще намериш
на ръба на този трап.
Задръжте си парите гадни,
задръжте даже любовта!
Пощадете и децата
и моля спрете лудостта!
Аз отчаяно крещя за да спрете лудостта!
Аз отчаяно кървя за да спрете лудостта!
Аз отчаяно горя за да спрете лудостта!
В памет на Пламен Горанов
© Radoslav Todorov All rights reserved.
ще изкарам на разстрел." - какво са ти виновни ангелите, те ли да си задържат гадните пари? И кой е този Пламен Горанов. Има в Гугъла един алпинист и фотограф, но нищо не говори, че е за него. Стихът е гневен, но не разбрах за какво?