11.04.2018 г., 9:11 ч.

Огън и лед 

  Поезия » Любовна
409 0 1

Тя беше лед
А той – огън
Така различни
Но се обичаха злощастни
Той топеше я в обятия нажежени 
Тя гасеше го в сажди почернели
Прегърнати умираха двама,

а славейче тяхната безкрайна

любов до днес възпява!

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??