8.02.2011 г., 20:28 ч.

Огънят 

  Поезия » Друга
627 0 7



пада сняг

затрупва кал и грижи

но жар

белотата му топи

 

дъжд вали

пороят

измами и клевети отмива

но огнището

не спира да дими

 

буря блъска с бясна сила

дърветата поваля с гръм

птичите гнезда с мечти руши

а непрестанно

там

все гори

 

огънят

който запали

не може друг

да загаси

 

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??