Feb 8, 2011, 8:28 PM

Огънят 

  Poetry » Other
624 0 7



пада сняг

затрупва кал и грижи

но жар

белотата му топи

 

дъжд вали

пороят

измами и клевети отмива

но огнището

не спира да дими

 

буря блъска с бясна сила

дърветата поваля с гръм

птичите гнезда с мечти руши

а непрестанно

там

все гори

 

огънят

който запали

не може друг

да загаси

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??