10.02.2011 г., 10:51 ч.

Огънят на любовта 

  Поезия » Любовна
783 0 2

Денят, в който те срещнах аз,
спря да върви и време и час!
С нежната си усмивка ме дари
и тъжното минало от паметта ми изтри!

Дали случайността присъствието ти
              ми подари...
или винаги до мен е трябвало да
              бъдеш ти?
Радваш ли се на това... не знам!
Може би за теб е било по-добре
да останеш сам...
Знам само, че животът ми се промени,
когато със сияещия си поглед ме озари!
Хвана ме ти за ръка и
разпали в мен огъня на
                  любовта!
И вече не може да бъде потушен!
Искам да останеш завинаги до мен!
Не искам от теб да се отделям,
а радостите и скърбите да споделям!

Вече е твое моето сърце!
И ще бъде твое...
  докато умре!

© иреМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би ти самата си "Мистерия неразгадана" , но виждам че чудесно се справяш с разгадаването на мистериите на сърцето! Поздравления!
  • Невероятен стих!
Предложения
: ??:??