18.09.2010 г., 10:47 ч.

Огънят - VI 

  Поезия » Любовна
612 0 14
В блясъка на Слънцето съм, момче,
и не желая да се върна обратно.
Изгубил си пътеката към мене?
Като ти дадох ключ
защо не го опази?
Простих
и те забравих!
Какво има още, момче?
Гладен си?
Седни,
ще те нахраня!

- Топло е!...

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??