27.04.2008 г., 18:47 ч.

Ох, боли... 

  Поезия » Любовна
681 0 0

 

Нежни думи в стихове редиш,

„да си щастлива" ми шептиш.

 

‘Обичам те" ми казваш гласно.

Но моля те, недей, боли ужасно.

 

В очите ти виждам и любов, и драма,

а в сърцето ти откривам рана.

 

Рана, че не можеш да ме имаш...

Рана, че щом имаш ме, ме нямаш...

 

© Джу Джи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??