12.03.2021 г., 18:45 ч.

Охльо – Бохльо 

  Поезия » За деца
969 0 0

Охльо – Бохльо с две рогца

с цяла къща на гърба,

бавно, бавно той върви,

без да спира от зори.

 

Аз направих му крилца,

от жълти есенни листа,

но не ще да полети,

майче много го мързи.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??