В Окото на Бурята е Тишината,
нищо в него не трепва,
само като далечен отглас
свистят Крилете на Времето.
В Окото на Бурята е Пълнотата,
нищо в него не ти липсва,
тук като в свещен обет
витае Ангелът на любовта.
В Окото на Бурята е Мълчанието,
няма думи, няма мисли,
само съзерцанието на Духа
плува в Езерото на Съзнанието.
В Окото на Бурята е Пустотата,
нищо повече не чакаш,
тук си у дома.
Твоят дом е Нищото!
Добре дошъл,
в Окото на Бурята!
© Ангел Филипов Всички права запазени