Oct 23, 2010, 12:45 AM

Окото на бурята 

  Poetry
525 0 2

В Окото на Бурята е Тишината,

          нищо в него не трепва,

          само като далечен отглас

     свистят Крилете на Времето.       

 

 

     В Окото на Бурята е Пълнотата,

          нищо в него не ти липсва,

          тук като в свещен обет

     витае Ангелът на любовта.

 

 

     В Окото на Бурята е Мълчанието,

          няма думи, няма мисли,

          само съзерцанието на Духа

     плува в Езерото на Съзнанието.

 

 

     В Окото на Бурята е Пустотата,

          нищо повече не чакаш,

          тук си у дома.

     Твоят дом е Нищото!

 

   Добре дошъл,

                                       в Окото на Бурята!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??