4.10.2018 г., 22:57 ч.

Октомври 

  Поезия » Любовна
1252 0 2

 

Казват ,че есента носи студ и тъга, 

но на мен ми носи тишина и мир.

Не нахлува студа във мен сега.

Любовта обгръща ме като мек кашмир.

 

И докато буря вилнее, над Пирин трещи, гърми и вали,

есента разкрива ни пейзажите на Пирин планина.

И така щастлива, удобно сгушена върху твоите гърди

с теб се унасяме в тази красива тишина.

 

И нищо друго не искам, само ме прегърни 

и ме прати във най-високи висини.

 

Октомври пише приказки нали? 

И пред любовта дори и той мълчи.

 

Октомври пише приказки вълшебни 

за две сродни души вечно потребни!                                        

 

                                                                                             

                                                                                                   На Коце  /К.Ш./                                               

                                                                                          

 

© Христина Кузмич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря,радвам се ,че ви е харесало
  • Направила си интересно вплитане между любовта, природата и един красив есенен месец. Поздравления, Христина! Аз също имам стихотворение - Октомври!
Предложения
: ??:??