17.02.2007 г., 5:52 ч.

"ОЛЕ...." 

  Поезия
484 0 4
Знам,че чувствата раняват
липсата им пък убива.
Никой тази смърт не заслужава!
А душата е ранима.

Пред света показваш дързост,
смях и борбеност... уви,
нощем гледаш към звездите -
даже те не са сами.

Обикаляш кръчми, дискотеки,
търсиш... сякаш наркоман
дрогата изпуснал нейде,
мойта дрога? Самота.

И крещя, и раждам се, умирам...
бели дунапренени стени
връщат думите, сълзите
"Оле, отвори очи.."

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??