24.01.2011 г., 0:06 ч.

Олтар 

  Поезия » Любовна
821 0 13

Като в олтар на мистика чутовна

пред погледа ти аз ще коленича,

с молитва неизречена, вековна

на влюбена жена… ще те обичам!

 

Греховно всяка нощ ще бъда твоя,

безумно всеки ден ще те отричам…

Тъй както заливът разбива се в прибоя -

пред теб като пред клада ще се вричам!

 

Ще те изпивам, и ще бъда жадна!

Ще те изгарям, и ще ме боли!

Във мислите си ще те крия пламенно,

вината ти  ще чистя със сълзи…

 

До кръв ще обладавам твойте мисли.

До лудост ще ме търсиш неведнъж.

От грях и страст успя да ме измислиш,

във моя вик се чувстваш само мъж…

 

С душа на ангел непорочно чиста,

и  тяло, дяволски създадено за грях,

за теб ще открия еретичните мисли

с безумен танц  към теб ще вървя…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??