30.08.2005 г., 11:59 ч.

Омагьосан кръг 

  Поезия
1170 0 2

Омагьосан кръг



Колко съм красива, колко съм добра,

когато съм сама

когато други няма и в Света съм само аз

когато добро и зло е единствено едно

когато аз съм всичко, когато чувствам нищо,

когато гледам, търся що е обич,

и се питам кого ли да обичам тук

в това забравено от Бога място,

където съм сама, където съм си Аз

когато сърцето ми скита и дири

това, което нивга не ще да намери,

когато душата ликува да види

лика но онзи, когото обича

защото желая да съм красива, да съм добра

и да няма никой друг на Света,

но да не съм и сама.

© Радина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??