1.11.2009 г., 21:19 ч.

Омайниче 

  Поезия
571 0 1

 

 

                                                                        (на един парфюм, закупен от жена ми)

 

Парфюмът ти се шмугна под сърцето ми

и сграбчи ускорения ми пулс.

Усетих бърза болка и потръпнах лекичко -

като отрова се разтвори в кръвта ми

Купидоновата ти стрела.

Опънала си явно тетивата здрави,

защото всичко стана като на шега.

Сега въздишам и си казвам “Браво”,

но не защото устоях…

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??