24.10.2004 г., 11:48 ч.

Омраза 

  Поезия
1414 0 4

Омраза!

Сега демоните в мен

крещят за мъст!

Сега дяволът ме

вика в  ада!

Сега смъртта говори

тихо за убийство!

И всичко в мен крещи

МРАЗИ!

Защото справедливост няма!

Едни обичани, други отричани.

Мрази! Защото злото ще е господар!

Сега си никой. Последно със злото ти ще си едно,

макар пак да не си обичан,
        да плачеш и да си отричан,

ще бъдеш някой, там, тогава!!!


Мигличка (запазени прав஧)

© Мигличката Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??