Омраза!
Сега демоните в мен
крещят за мъст!
Сега дяволът ме
вика в ада!
Сега смъртта говори
тихо за убийство!
И всичко в мен крещи
МРАЗИ!
Защото справедливост няма!
Едни обичани, други отричани.
Мрази! Защото злото ще е господар!
Сега си никой. Последно със злото ти ще си едно,
макар пак да не си обичан,
да плачеш и да си отричан,
ще бъдеш някой, там, тогава!!!
Мигличка (запазени прав஧)
© Мигличката Todos los derechos reservados