20.04.2018 г., 21:25 ч.

Омраза 

  Поезия » Любовна
310 0 0

Мразя дълбоките ти очи
и как пронизват коварно.
Също мразя, че ти личи,
как ме оценяш елементарно.
Мразя колко е очевидно,
че ме смяташ за забавление,
което гали егото ти завидно,
а мен оставя в недоумение.
Мразя когато се доближаваш
с бавна уверена стъпка.
И как умело ме съблазняваш,
за да ме замаиш от тръпка.
Мразя колко ме нарани
твоето любовно отричане.
Мразя как гледаш встрани,
когато ти казвам обичам те.

 

© Anonymous Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??