28.04.2019 г., 1:33 ч.

Омраза! 

  Поезия » Свободен стих
407 0 0

Търпиш, търпиш, но чашата прелива.
Мълчиш, мълчиш но гневът в теб отново се надига.
И за миг изпълва твоята душа с цялата омраза на света.
И ти се ще с цяло гърло да крещиш и навред омраза да садиш.
Но казваш "Не", няма да съм като тях.
С усмивка ще отвърна на този пълен с омраза свят.

 

Р.Д​​

© Радосвета Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??