29.05.2010 г., 20:05 ч.

Омръзна ми това... 

  Поезия
637 0 7
Спирам да те обичам!  
  Омръзнаха ми тези думи.
Спирам да се заричам,  
  че твоя ще бъда.  
Спирам да пиша за теб!  
  Мастилото ми се изчерпа.
Разтварям ръце и те прегръщам!
  И няма ден и нощ.  
До теб оставам аз сега!  
  Защо си  коленичал?
Да! Знам! Не ми го казвай!  
  Изтърка се това… обичам.
но в себе си го остави.  
  А мен… ме запази.  

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??