Аз съм щастливо омъжена жена,
но за жалост бръмбар в главата забръмча.
Появи се в живота ми любовник
за страстен секс и изживяване – виновник.
Няма чувства, романтика и обещание,
а само диво, похотливо и лудо внимание.
Всеки живее своя си живот,
но съберем ли се – плуваме в пот!
За любовника ми съм мръсница,
а за мъжа ми – нежна гълъбица!
И с двамата в леглото ми е добре,
само за него мъжът ми да не разбере!
© Nikol Nikolova Всички права запазени
Само мъжете
да не забравят
рога клонати
как им поставят.