15 нояб. 2019 г., 21:52

Омъжена жена 

  Поэзия » Любовная
987 1 1

Аз съм щастливо омъжена жена,

но за жалост бръмбар в главата забръмча.

Появи се в живота ми любовник

за страстен секс и изживяване – виновник.

Няма чувства, романтика и обещание,

а само диво, похотливо и лудо внимание.

Всеки живее своя си живот,

но съберем ли се – плуваме в пот!

За любовника ми съм мръсница,

а за мъжа ми – нежна гълъбица!

И с двамата в леглото ми е добре,

само за него мъжът ми да не разбере!

© Nikol Nikolova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??