11.11.2009 г., 16:39 ч.

Онази, която 

  Поезия » Любовна
1395 0 14

Аз бях

онази,

която път

построи.

Застлах го

с мечти,

за двама ни.

Да вървиме

по него

в радост

и в беди.

Аз бях

онази,

която ти

по пътя

прегази

и сам

продължи.

© Ирена Чинтова Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??