Nov 11, 2009, 4:39 PM

Онази, която 

  Poetry » Love
1673 0 14

Аз бях

онази,

която път

построи.

Застлах го

с мечти,

за двама ни.

Да вървиме

по него

в радост

и в беди.

Аз бях

онази,

която ти

по пътя

прегази

и сам

продължи.

© Ирена Чинтова Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??