21.02.2013 г., 17:54 ч.

Онази любов 

  Поезия
456 0 3

Онази любов толкоз голяма,

дето я има, а всъщност я няма,

дето във стихове само живее

и от детска усмивка дето се смее;

онази любов трепетна, жадна,

идваща, тръгваща все безпощадно,

навярно измислена от някой поет,

без друго със нищо вечно зает;

онази любов, дето те дави

и след огъня дълго димяща остава...

Онази любов е цвете красиво.

Ако забравиш за нея - тя просто умира.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??