16.09.2013 г., 18:55 ч.

Онемяла тишина 

  Поезия » Любовна
354 0 1

Онемяла тишина

 

Онемяла тишината в проронена сълза.

Ще ме познаеш ли, живот,

пред олтара на времето те питам,

когато минах Пътя до Ада и обратно?

Подреждам зашлевени истини

и пропукани илюзии в грапавата си душа,

съших сърцето издраскано

внимателно, с обич и огън в дланите.

Събрах се в Изкуплението на две ръце.

Затичаха се думи боси и за себе си знам,

обичам безумно, а стихът боли

от докосване, и от обичане боли.

Понякога една сълза не стига

на ръба на онемялата тишина.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Онемяла тишина...една сълза не стига...Много силен стих! Поздрави!
Предложения
: ??:??