7.06.2013 г., 23:31 ч.

Опасно е за истински мъже във Варна 

  Поезия » Хумористична
584 0 6

Опасно е за истински мъже във Варна,
сред хаоса от слънце,голота,
Марии, Яни, Беатричета,
сред лабиринта на кафетата със хладни пазви,
подмамващи със цитронада,джин -
и стол свободен имащи за всички.

Опасно е за истински мъже във Варна.
Красиви са жените ù и глезени
едва навършилите пълнолетие момичета.
Да устоиш пред нежността и силата - талант е -
и нека някой каже: как човек да спре да ги обича?

Опасно е за истински мъже във Варна.
Опасно е през всички месеци,
но най-нещастни са в сезона летен,
когато в настъпващия мрак се носи мирис странен,
а свободата блъска в женските гърди и всеки миг
ще пръсне на морала сутиена.

Опасно е за всякакви мъже във Варна.
Като магнит привлича ококорила се гръд,
ръката ти подканва почерняло рамо.
Не издържат нервите и рядко без последствие остават
разсеяният поглед,думите добри...
Жени,не пускайте мъжете си във Варна!

© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Брей, че само варненски мъже ли да щъкат там? Няма ли да им е множко?
  • И аз като Djudjii.
    Едни палави петлета има. Всеки ден ги обслужвам....в магазина де, вие какво си помислихте
    Поздрав за младежкото стихо
  • Усмихна ме!
  • Благодаря,това е мое младежко стихотворение,наскоро се сетих за него!:}
  • ами... Варна е !
  • Последният ред ме усмихна широко
    Но да ти кажа и за жени си е опасно там, като нащъкали едни жребчета...
Предложения
: ??:??