23.09.2018 г., 12:48 ч.

Опианен от вятър гальовен... 

  Поезия » Любовна
527 1 4

Опианен от музиката на вятър гальовен
стоя на брега на морето Любов.
Животът е сушата - Ти си кораб пътуващ към мен!

 

Товар безценен от чувства
и пътник единствен, очакван -
Любима, родена за мен във далечна земя...

 

На кея, когато докоснеш брега
ще те прегърна с цялата обич която пазя за да Те посрещна!
Сляти в целувка ще бъдем отново едно!

 

Вълната ли нежно докосна лицето ми?
Или бяха твоите пръсти в косата ми вплетени, 
шепнещи с нежна милувка Обичам те?

 

Нежна Безкрайност - Благодетелко моя
как да ти кажа благодаря
за щастието което ми донесе?

 

Ако храм построя, ще бъде ли той достоен за Теб?
Ще устои ли на вечността и на бурите
неизменно вървящи след теб?

 

Зная, усещаш сърцето ми биещо силно
като камбана от църквата в бяло
за да научи светът, че Бог е във нас!

 

Това е достатъчно

за този който обича -

прошепна ми Ти.
 

© Ангел Милев Всички права запазени

Музика за фон:  https://www.youtube.com/watch?v=Si0i7fUtgeI

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??