30.07.2010 г., 9:51 ч.

Опит за летене 

  Поезия » Пейзажна
683 0 2

Лукаво трепкащи звездите бавно се представят

заучили съзвездията - мажоретки във нощта

луната тръгнала като среднощен фенерджия

им слага  шапчица  от сивосиня светлина

 

Изящна сложна безсюжетна пластика във бяло

отгоре  вътре се разхожда господинът Млечен път

А облаците нищо никакви понякога успяват

да свият своето гнездо от тъмнина

 

В такава романтична вечер!

 

 

 

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??