24.03.2011 г., 14:03 ч.

Опит за любов 

  Поезия » Любовна
632 0 1

Сърцето ми плени

и за миг го разби.

Но не очаквах от теб сега

да покажеш угризение на съвестта.

Но кажи ми ти, боли ли от това,

че обичам те така, че съм готов да умра

и да се жертвам в името на любовта!?

Но знай, това повече боли, че

обичаш друг ти и реалността е това,

че в моята душа царува самота.

Но знай това, че не ще ме боли,

ако останем приятели добри.

© Наско Тодоро Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??