24.09.2015 г., 17:49 ч.

Опит за римувана „танка“ относно издевателства над деца 

  Поезия » Философска
394 0 1

Биха детето
до юноша и го от
детство лишиха,

 

и самовглъбѝ се то,
и отчуждѝ се... Защо?...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??