15.02.2009 г., 10:08 ч.

Опитай се 

  Поезия » Любовна
643 0 10
Опитай да ме нарисуваш в мисълта си.
Нали копира всяко очертание?
А после върху листа отпечатай
най-искрените помисли в душата си.


Опитай се да ме сънуваш тази нощ.
Такава, за каквато си мечтал.
А в моя сън най-бързите коне
до мене твоята любов ще ми изпратят.


Опитай се в съня си да ме имаш.
Най-грешната, и влюбена до болка.
(Нали такава трябваше да бъда?!)
Докосвай ме, целувай ме,
люби ме - твоя съм!
Изпепели ме!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??